Eresdivisie 10.03.2019

Mengder av gode spill fra Nederland som vanlig. Ligaen der forsvar ikke teller og mange mål er det som gjelder.

PEC Zwolle – Alkmaar

Dette tipset rakk jeg ikke fristen på, så det har allerede blitt publisert på Facebook-gruppa «Matematisk oddstips». Hjemmelaget har tapt sine to siste og møter et AZ Alkmaar lag i fantastisk form. Zwolle slipper inn utrolige 2.08 mål per kamp hjemme i år og scorer 1.50 mål. Alkmaar har de siste 8 kampene scoret 2.75 mål og sluppet inn 0.88 mål per kamp. De scorer også i snitt 1.92 mål på bortebane.

Tips: Borte
Odds: 1.85 hos LeoVegas
Units: 3

Emmen – Heracles

Emmen er i grusom form. Med tap i de siste tre kampene er de nede i 1.13 scorede og 2.75 innslupne i snitt de siste 8 kampene. Heracles på sin side er noe ryddigere med både 1.50 scorede og 1.50 innslupne sine siste 8 kamper. Det er et litt lavere målsnitt enn resten av sesonge, men også en kraftig innskjerping i antall innslupne.

Tips: Borte
Odds: 2.25 hos LeoVegas
Units: 1

Tips: BTTS
Odds: 1.45 hos LeoVegas
Units: 2.5

Tips: Over 2.5 mål
Odds: 1.56 hos LeoVegas
Units: 1.5

Vitesse – Feyernoord

To gode lag med en forkjærlighet for offensiv fotball. Hjemmelaget scorer i snitt 2.38 mål per kamp og slipper inn 1.63 de siste 8 kampene. Bortelaget deler antall mål for de siste 8, mens de slipper inn noe færre med 1.38 i snitt.

Tips: Over 2.5 mål
Odds: 1.60 hos LeoVegas
Units: 3

Tips: BTTS
Odds: 1.50 hos LeoVegas
Units: 4

Ajax – Sittard

Aldri har jeg sett større favoritter i ligaspill. Med 96,7% vinnersjans blir spørsmålet «Hvor mange mål?» Jeg har lagt meg konservativt i denne kampen, men mistenker ren overkjøring. Usikkerhetsmomentet er hvor mange Ajax velger å hvile når motstanden er tilsynelatende så enkel.

Tips: 0-3 normalt handicap, hjemmeseier
Odds: 1.54 hos LeoVegas
Units: 3