Jupiler League 10.03.2019

Jeg har lykkes med å finne tre gode spill i to kamper denne søndagen. En kamp med sannsynlighet for mange mål og en solid bortefavoritt med god odds.

Waasland Beveren – Zulte Waregem

Hjemmelaget har den siste periodene økt målsnittet bittelitt på bekostning av forsvarspillet. Det markante her er endringen fra 1.61 innslupne til 2.25 innslupne i snitt de siste 8 kampene. Når det er sagt, går de «aldri» målløse av banen, noe som gjør de gunstige for BTTS og over 2.5 mål, men lite gunstige for 1×2.

Bortelaget har som motstanderen sin scoret litt mer i det siste. De har dog begynt å slippe inn litt mindre, men med et snitt på 1.75 mål i mot, er det ingen ting som tilsier at de har blitt gode defansivt. De scorer like mange mål som de slipper inn de siste 8 kampene, nemlig 1.75 mål per kamp. De har gått målløse av banen 1 gang de siste 8 kampene. Det var borte mot Anderlecht for nøyaktig en måned siden.

Tips: BTTS
Odds: 1.53 hos LeoVegas
Units: 3

Tips: Over 2.5 mål
Odds: 1.58 hos LeoVegas
Units: 3

Eupen – Club Brugge

Eupen befinner seg på 12. plass i Jupiler League med 5 tap og 1 uavgjort de siste 6 kampene. De er ikke fullt så håpløse hjemme som de er borte, men har allikevel negativ målforskjell på hjemmebane. De tar i mot Club Brugge som ikke er fullt så overlegne i år som vanlig, men like fullt mer enn gode nok til å vinne denne kampen. Det har blitt en del uavgjort for bortelaget den siste tiden, men målsnittet de siste 8 holder seg på 1.50 mot 1 innslupne per kamp. De er ett av ligaens beste bortelag med 1.71 scorede per kamp og 1.29 innslupne per kamp borte i år.

Tips: Borte
Odds: 1.57 hos LeoVegas
Units: 2