Serie A 10.03.2019

Søndagens kampprogram ser ut til å gi grunnlaget for mange gode oddsspill. Dette gjelder også dagens Serie-A. Jeg har funnet ikke mindre enn 5 spill i 4 kamper fra ligaen i dag.

Frosinone – Torino

Hjemmelaget har en svakt forbedret form, men slipper fortsatt inn nøyaktig dobbelt så mange mål som de scorer de siste 8 kampene. Det har gitt dem 5 tap, 1 uavgjort og 2 seire de siste 8 kampene. I dag møter de sterk motstand i Torino som for øyeblikket befinner seg på 7. plass i Serie A. Her er historien motsatt med 1.25 scorede og 0.5 innslupne de siste 8 kampene. De er også ett av veldig få lag i serien som har positiv målforskjell borte i år. Grunnet en del uavgjort resultater i det siste for bortelaget, skal vi allikevel vise varsomhet med antall units, selv med 73% vinnermulighet.

Tips: Borte
Odds: 1.88 hos LeoVegas
Units: 1.5

Sampdoria – Atalanta

Disse to lagene befinner seg omtrent likt på tabellen og er i omtrent like god form. Jevnheten på lagene er det eneste som peker mot mange mål i denne kampen. Alt annet peker i retning over 2.5 mål. Bortelaget scorer i gjennomsnitt 2.63 mål og slipper inn i gjennomsnitt 1.50 de siste 8 kampene. Det er vanvittige tall i en målfattig liga. De er spesielt offensive i bortekampene, noe som er uvanlig på dette nivået. Hjemmelaget scorer bittelitt sjeldnere enn de normalt gjør, men slipper til gjengjeld inn flere mål enn normalt de siste 8 kampene. Med et snitt på 1.50 for og 1.50 mot er det sannsynlig at de både slipper inn og scorer mål.

Tips: BTTS
Odds: 1.61 hos LeoVegas
Units: 4

Tips: Over 2.5 mål
Odds: 1.80 hos LeoVegas
Units: 2

Sassuolo – Napoli

Et normalt dårlig Sassuolo slipper inn 1.58 og scorer 1.35 mål per kamp. De siste kampene 8 slipper de inn 1.88 og scorer kun 0.88 mål per kamp. Det er en dramatisk endring i form. Bortelaget befinner seg på 2. plass på tabellen og har kun tapt mot Juventus de siste 8 kampene. De har en svak nedgang i antall scorede mål, men har kompensert med å slippe inn mindre. De siste 8 kampene har de scoret nøyaktig ett mål mer enn de har sluppet inn i snitt. De er også et sterkt bortelag med et positivt gjennomsnitt på 0.58 mål per kamp.

Tips: Borte
Odds: 1.61 hos LeoVegas
Units: 3.5

Fiorentina – Lazio

Nok et jevnt oppgjør mellom 10. plassen og 8. plassen i Serie A. Fiorentina har åpnet alle sluser de siste 8 kampene med et snitt på 2.00 scorede og 1.75 innslupne. Bortelaget er litt mer konservative med 1.38 for og 0.88 mot i samme tidsperiode. Samtidig spiller bortekamper der begge lag scorer 50% av gangene. Dette er et høyt tall i Italia. Satt sammen med hjemmelagets statistikk den siste tiden, føler jeg meg trygg på dette tipset.

Tips: BTTS
Odds: 1.85 hos LeoVegas
Units: 1.5