Systemtips 12.03.2019

Systemspillet for tirsdag 12.03.2019 er hentet fra Championship og League 1 i England. Kampen spisser seg til i begge ligaene for å klare opprykk eller unngå nedrykk og vi begynner som smått å se noen rare resultater. Dette håper jeg å utnytte i dette systemtipset.

Blackburn – Wigan

Blackburn har gått fra formlaget til det motsatte i Championship med 6 tap og en uavgjort de siste 8 kampene. Årsaken til det er at de slipper inn flere mål enn de gjorde tidligere i sesongen uten at de klarer å kompansere med flere mål for, som holder seg stabilt. Tirsdag har de endelig en lenge etterlengtet hjemmekamp mot et svakere lag. Wigan befinner seg på 20. plass og har i likhet med hjemmelaget kun vunnet en gang de siste 8 kampene. Det bemerkelsesverdige her er at de kun har tapt med 1 mål eller spilt uavgjort i de siste 6 kampene. Noe som kan bety at de klarer å plukke ett poeng mot Blackburn.

Bolton – Sheffield Wednesday

Bolton er nest sist på tabellen og kjemper mot klokka. Med et forferdelig scoringssnitt på 0,67 mål for sesongen, er det lite som tyder på at de skal kunne gjøre noe konstruktivt hjemme mot et Sheffield Wednesday som nekter å tape. Bortelaget har ikke tapt på evigheter og står med 3 seire og 5 uavgjort de siste 8 kampene. De slipper nesten ikke inn mål med et gjennomsnitt på 0.5 innslipne de siste 8. Årsaken til at denne kamper er med i systemtipset er nemlig det bemerkelsesverdige antall ganger Sheffield Wednesday spiller uavgjort, kombinert med det store favorittstemplet i denne kampen. Det skal med andre ord være veldig store muligheter for at en av markeringene går inn og det finnes et håp om at det er den deilige «U’en» som treffer.

Bradford – Luton

Bunn mot topp i League 1 når Bradford tar imot Luton. Hjemmelaget som innehar 23. plassen slo utrolig nok 7. plassen Peterborough hjemme i forrige runde. Sist de vant en kamp var i januar, hjemme mot bunnlaget Shrewsbury. Det er igjen lite som tyder på at de skal få med seg noe som helst når de nå tar imot Luton som innehar 1. plassen, har god molforskjell på bortebane og som atpåtil ikke har tapt en kamp siden 13. oktober 2018. Bortelaget har dog spilt uavgjort 2 av de siste tre kampene. Satt sammen med litt selvtillit hos hjemmelaget har vi nok en relativt sikker kamp, med en liten mulighet for uavgjort.

Tips

Blackburn – Wigan: H + U
Bolton – Sheffield Wednesday: U + B
Bradford – Luton: U + B

Gitt at kupongen går inn, vil premiene fordele seg slik:

Min. gevinst = 10.30
Overskudd = 2.30

Maks.gevinst = 35.91
Overskudd = 27.91

Kupoengen leveres med 1 unit per rekke, totalkostnad 8 units.

Les hvordan du leverer systemer hos LeoVegas her