Blackburn – Wigan

Det blir skikkelig britisk vær når Blackburn ønsker Wigan velkommen til kamp i kveld. Dagens dommer har kun 3 kamper under beltet i Championship, noe som gjør at det blir vanskelig å spå over/under antall kort i denne kampen. Det vi kan bite oss merke i, er en stor forskjell i hyppighet disse lagene får kort. Blackburn får i gjennomsnitt 1.53 kort per kamp, mens bortelaget samler så mye som 2.11 kort per kamp i år. Det har regnet i dagevis og det er ventet både tungt regnvær og kraftig vind rundt kampstart – noe som normalt øker sannsynligheten for kort. Det normale snittet til dommeren på de 3 kampene er 2.66 kort per kamp, noe som tilsier at det burde bli 3 eller 4 kort i denne kampen. Rikelig med rom for ett lag til å få flere enn det andre. Legger vi til at Blackburn er svake hjemmefavoritter og kommer til å eie ballen mest, blir konklusjonen min at det blir flest kort til Wigan i denne kampen.

Tips: Flest kort – Wigan
Odds: 1.89 hos LeoVegas
Units: 4