BTTS 16.03.2019

Brentford møter West Bromwich til kamp i Championship. Med to scoringsvillige lag kan dette bli en fin kamp for veldig mange forskjellige spill – også for et «both teams to score» spill. Bortelaget scorer i snitt 1.92 og slipper inn i 1.30 mål per kamp i år. Det er dog hjemmelaget som er nøkkelen i dette spillet. Med 2.13 mål for og 1.25 mål mot i snitt de siste 8 kampene ligger de langt over ligagjennomsnittet. Med målgaranti hos hjemmelaget og et sterkt bortelag er det dømt til å bli mål til begge lag i denne kampen.

Brentford – West Bromwich

Tips: BTTS
Odds: 1.53 hos LeoVegas
Units: 5

Heerenveen er Eresdivises store bingolag. Det gjør at det er nesten umulig å spå utfallet i kampene de deltar i, men det finnes et eller to forskjellige spill som nesten alltid går inn. Mange mål og dårlig forsvarspill er stikkordet – noe som er flott for et spill som BTTS. Snittet for Heerenveen de siste 8 er helt vanvittig. De scorer i snitt 2.5 mål og slipper inn i snitt 2.13 per kamp. Graafschap har en kraftig oppsving i form og står med 1.75 mål for og 1.50 mål mot i snitt de siste 8.

Heerenveen – Grafschap

Tips: BTTS
Odds: 1.42 hos LeoVegas
Units: 6