Asian Handicap

Asian Handicap er for mange vanskelig og litt gresk. På denne siden får du forklart fordelen med asiatisk handicap og hvilke utfall du trenger for å vinne, vinne litt, få tilbake innsatsen eller kun miste halve innsatsen.

Først og fremst skal jeg vise deg tabellen som setter kamputfall opp mot spillresultat. Den tar det langt på vei når det gjelder å forstå resultatet av spillet ditt.

Fordeler

Som du ser, skiller asian handicap seg fra vanlig handikap. Den gjør deg mindre sårbar for å tape hele innsatsen din om du er rett ved å lykkes.

Strategi

Den vanligste av disse er -1 og +1. Den er lik vanlig handikap ved at den gir deg gevinst der laget du tipper på vinner med 2 mål eller mer. Forskjellen er at du får pengene tilbake om laget kun vinner med ett mål. En velkjent og god strategi, der du finner god verdi er som følger:

Hjemmelag med 1.40 – 1.70 i odds, spilles med AH -1
Bortelag med 1.70 – 2.20 i odds, spilles med AH +1

Man kan oppnå enda mer hvis man er god i matte og har en formel for å beregne sannsynlighet, men det er ikke strengt nødvendig for å tjene penger. Bookmakere vil sjeldent gi odds som er helt misvisende, noe som muliggjør å lykkes med dette, kun ved å se på hvilken odds som blir gitt på 1×2

Eksempler

En kamp har følgende odds: 1.50 – 3.15 – 4.05

I dette tilfellet mener strategien at -1 AH og hjemmeseier vil være lønnsomt.

I dette tilfellet vil du få full utbetaling om hjemmelaget vinner med 2 mål og du vil få pengene tilbake om de kun vinner med 1 mål.

Eksempel 2

En kamp har følgende odds: 1.95 – 3.05 – 2.15

i dette tilfellet mener strategien at +1 AH og borteseier vil være lønnsomt.

I dette tilfellet vil du få fullutbetaling om bortelaget vinner eller spiller uavgjort og pengene tilbake om de taper med 1 mål.

Hvis du sliter med å forstå dette, oppfordrer jeg deg til å sende meg en DM på Twitter.

Se hvilke andre kategorier vi tilbyr tips på:

Oddssystem
Both teams to score
Asian Handicap
Kort