BTTS

BTTS er forkortelse for «Both teams to score». Det er et enkelt marked å spille på, da det eneste du trenger er at begge lag scorer. Det spiller ingen rolle hvem som vinner eller hvor mange de scorer når du spiller på BTTS, så lenge de scorer minumum ett mål hver.

Oddsen på BTTS varierer mellom 1.50 og 2.50. Normalt ligger oddsen på ca. 2.00 som til tilsier at du har omtrent en 50% sjanse for å vinne. Suksessen i dette spillet hviler på at du finner de kampene der motstandere både scorer og slipper inn mye. Bit deg merke i at begge lag burde gjøre dette. Det har dessverre vist seg at et lag med målsnitt på 1.50 borte lykkes i for liten grad borte mot lag som har et gjennomsnitt på under 1 mål innsluppet hjemme.

Når man spiller på dette markedet er det viktig med god oversikt over de lagene som skal spille. En tabbe jeg har gjort mange ganger, er å bli så overbevist av tallene at jeg dunker til med et spill. Det er viktig å sjekke om det er vesentlige spillere som mangler grunnet suspansjon eller skader, om laget skal spille en viktig kamp rett etter, eller om det er en endring i scoringsformen til laget de siste kampene. Alle disse opplysningene kan være avgjørende for om du vinner eller ikke.

På denne nettsiden vil jeg tipse med utgangspunkt i den strategien jeg selv bruker på mine spill. Det vil si at jeg bruker statistikk som mål for og mot per kamp, tendens til å være med i kamper der begge lag scorer og veie dette opp mot tilgjengelige spillere og viktige oppgjør i umiddelbar fremtid.

Se hvilke andre kategorier vi tilbyr tips på:

Oddssystem
Both teams to score
Asian Handicap
Kort

Alle spill er hentet fra LeoVegas