Site Overlay

Er lokal SEO viktig for deg?

Greg Gifford er en av mine store favoritter i SEO verdenen. Han jobber til daglig for selskapet Wikimotive og har over 17 erfaring med digital markedsføring.

Årsaken til min «kjærlighet» for denne mannen, er hans kombinasjon av kunnskap og formidlingsevne. Han får SEO til å høres enkelt ut, noe som gjør det motiverende å sette i gang på egenhånd.

Han brenner for lokal SEO. Dette er en gren av søkemotoroptimalisering som er veldig relevant for bedrifter og organisasjoner med et fast utsalgssted.

Jeg var tidligere i år heldig og fikk høre han snakke live på Learn Inbound om lokal SEO og hvorfor denne grenen blir stadig viktigere.

Er lokal SEO viktig for deg?

Det er ikke et enkelt spørsmål å svare på, men Gifford gjør det enklere i denne videoen.

Ep3: How Do You Know if You Need Local SEO? (July 2nd 2019)

Videoen går enkelt gjennom hva du skal se etter eller tenke over for å avgjøre om lokal SEO er viktig for deg og din bedrift.

Flere sider med scrolling

Google endrer seg nesten hver dag og en av de største endringen som har skjedd de siste årene, er at Google gradvis beveger seg vekk fra å presentere nettsider som kanskje gir deg svar, til å svare direkte på spørsmålet ditt.

De ønsker at du skal ha færrest mulig klikk. Det betyr at om du søker på f.eks «restaurant», vil du få opp forslag rett på google sine sider i stedet for å få nettsidene til lokale restauranter i en liste.

Av og til må du, spesielt på mobil, scrolle flere sider før du når frem til søkeresultatene. Dette må tas på alvor og det er viktig at du og din bedrift tar stilling til om dere behøver lokal SEO.

Hvordan gjør jeg dette?

Lokal SEO er ikke veldig enkelt, men det viktigste kan gjøres enkelt gjennom SEO Plugins for WordPress.

Hvis oppgaven virker for stor, skal du ikke nøle med å ta kontakt for å se om jeg kan hjelpe.

Copyright © 2022 Morten Skåningsrud. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes