Kort

Å spille på antall kort i en kamp kan ved første øyekast høres litt bingo ut. Men som vanlig finnes det tallgrunnlag på dette og. På denne siden vil du finne tips på hvilket lag som får flest kort og over/under antall kort i en kamp.

Det er ikke alle bookies som tilbyr dette spillet, men det gjør LeoVegas. Enkelt er det også.

Det er enkelt å finne statistikk som gjennomsnitlig antall kort et lag får. Det samme gjelder tall for hvor mange kort en dommer deler ut i snitt per kamp. Denne statistikken er helt essensiell for å lykkes med dette spillet. Det finnes også en del andre faktorer som spiller inn. Vær, rivalisering osv.

På denne siden ligger jeg unna rivaloppgjør av to årsaker. Den ene er at alle antar at det blir mye kort, noe som senker oddsen på disse kampene. I tillegg vil resultatet avhengig ekstremt av hvilken linje dommeren legger seg på – og det er langt fra alltid han legger seg på linje med seg selv og sitt eget gjennomsnitt.

Tipsene vil derfor kun bli gitt, der det er vanlige kamper med sannsynlighet tydelig i favør av spillet. Eksempelvis Vålerenga – Bodø/Glimt med 65% sannsynlighet for over 3.5 kort. Tallene er tatt ut av løse luften da det kun er for å eksemplifisere en «vanlig kamp» med høy sannsynlighet for et resultat.

Se hvilke andre kategorier vi tilbyr tips på:

Oddssystem
Both teams to score
Asian Handicap
Kort

Alle spill er hentet fra LeoVegas