Site Overlay

PPC og SEO hånd i hånd

Men, jeg har jo brukt så mye tid og energi på SEO, hvorfor skal jeg bruke penger på PPC også? Årsaken er enkel, Google har endret seg og de har endret seg drastisk.

Din plass nummer 1 for ditt beste nøkkelord er ikke lenger verdt det samme som det var før. Google ønsker ikke lenger å kun presentere nettsider som kanskje gir svaret på det søkeren leter etter. De ønsker å gi svaret lenge før du besøker en nettside.

I videoen under viser jeg deg hva jeg mener. Jeg har gjort et søk på «mens clothing» som eksempel.

Øverst i svarfeltet får du et kart med lokasjon på alle de klesbutikkene som benytter lokal SEO. Det neste du får, er en presentasjon av de forskjellige butikkene. Videre finner vi innlegg som har blitt featured av google fordi de vanligvis gir deres søkere de svarene de leter etter. Av og til finner du dette etterfulgt av annonser. Videre finner du «Følk spør også om dette» feltet.

Og etter alt dette finner du den som innehar plass nummer 1 for søkeordet «Mens clothing».

Deprimerende, eller nye muligheter?

Deprimerende for en SEO-ekspert sant? Vel – ikke nødvendigvis. Ved bruk av Lokal SEO og PPC sammen med den strålende jobben du gjør med SEO, kan du potensielt ta over hele google på dette søkeordet.

Er du god på lokal SEO vil du dukke opp på kartet og i presentasjonen over bedrifter. Noterer du spørsmålene folk spør etter og baserer blogginnleggene dine på dette, kan du dukke opp som featured også.

Benytter du i tillegg PPC, vil du dukke opp i det feltet også.

PPC og SEO går nå hånd i hånd. Dere er ikke fiender, dere er bestevenner og må jobbe sammen på alt dere gjør.

Dette er en mulighet Google har gitt de som følger med i tiden. Ved å la PPC og SEO (spesielt lokal SEO) jobbe sammen kan du etterlate alle søkere etter ditt nøkkelord med et inntrykk av at Google virkelig elsker nettopp din nettside og at de mest sannsynlig finner svarene eller produktene de leter etter hos deg.

Copyright © 2022 Morten Skåningsrud. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes